Event Information

Statistics Tissot

Want to take part in advertising campaign in Finland?

(The text is only in Finnish)

25.03.2011
<- Back to: NEWS SINGLEVIEW 2012
Finland


Etsimme aitoja faneja mukaan mainoskuvauksiin 2.4.

Ensi vuoden MM-kotikisojen lipunmyynti aloitetaan 26.4. ja markkinointi pari viikkoa aikaisemmin. Kiekkohuuman kohottamiseksi toteutetaan mm. mittava tv-mainoskampanja, johon kutsutaan esiintyjiksi 222 aitoa leijonafania.
Kiekkoyhteisöllisyyttä ja leijonamieltä kohottavan kampanjan tarkoituksena on saatella kisaprojekti komeasti käyntiin ja varmistaa, että katsomot saadaan faneja pullolleen.

Kisaorganisaatio toivottaa tervetulleiksi kaikenkokoiset ja –näköiset Leijonamielet ikään ja sukupuoleen katsomatta. Tulijoilta ei edellytetä esiintymiskokemusta, mannekiinin mittoja saati näyttelijäntaitoja. Ainoa pääsyvaatimus on, että tulija on vannoutunut leijonafani, tulee paikalle ikiomassa fanivarustuksessaan ja täysissä sielun ja ruumiin voimissa. 

Kaikki mainoksiin kuvattavat fanit palkitaan paitsi hyvällä mielellä, hauskalla muistolla ja näkyvyydellä mainoskampanjassa myös vain kuvauksiin osallistuneille tarkoitetulla Leijonamielituotteella. Lisäksi fanitalkoolaisten kesken arvotaan:

- yksi 2 hengen VIP-paketti 2012 MM-kotikisojen Suomen alkusarjan peliin
- kolme 4 hengen VIP-pakettia Karjala-turnaukseen sekä
- kolme Leijona-tähden signeeraamaa Suomi-paitaa

Jos SINÄ tunnustaudut Leijonafaniksi, on nyt toiminnan aika!

- Liity ensin Leijonalaumaan osoitteessa www.leijonat.fi

- Kirjauduttuasi sisään sivustolle, pääset ilmoittautumaan mukaan kuvauksiin oikean laidan Oma Leijonat.fi –laatikossa olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen tapahtuu valitsemalla annetuista vaihtoehdoista itsellesi sopivin aika tulla paikalle.
- Tulosta ja täyttä valmiiksi myös esiintyjäsopimus, joka löytyy Oma Leijonat.fi –laatikosta. Esiintyjäsopimusta vaaditaan kaikilta kuvauksiin osallistujilta. Alle 18-vuotiaiden sopimuksessa tulee olla huoltajan allekirjoitus.

- Seuraavaksi kaiva kaapista fanivermeet, torvet ja maskit. Harjoittele fanikoreografiat ja kannustukset eteisen peilin edessä yksin tai yhdessä kavereidesi kanssa.
- Lauantaina 2.4. saavu Helsingin keskustaan osoitteeseen Fredrikinkatu 42 valitsemanasi aikana ja näytä, mistä suomalainen Leijonafani on tehty!  
Lisätietoja kuvauksista:
Harri Nieminen, vastaava tuottaja
040 627 142
[email protected]

Sari Ruotsalainen, markkinointikoordinaattori/MM2012
0400 277 290
[email protected]
Official Main Sponsor
Skoda

Official Sponsors AJ

Bauhaus

Finalgon

Henkel

Kyocera

Megafon

Nike

Nivea for Men

Okhota

Raiffeisen

Tissot

Zepter

Partners
Logo 2 Logo 3 Logo 1
Logo 1 Logo 1 Logo 1 Logo 2 Logo 4
Logo 10 Logo 4 Logo 9 Logo 4 Logo 8 Logo 8 Logo 2 Logo 5 Logo 3 Logo 2 Logo 2 Logo 5 Logo 3 Logo 1 Logo 2 Logo 8 Logo 4 Logo 3 Logo 1
Logo Logo Logo Logo Logo Logo
Logo Logo Logo Logo Logo
Copyright IIHF. All rights reserved.
By accessing www.iihf.com pages, you agree to abide by IIHF
Terms and Conditions | Privacy Policy