Event Information

Statistics Tissot

VIP-paket säljer som smör

Försäljning av VIP-paket till hemma-VM 2012 startades i januari.

24.01.2011
<- Back to: NEWS SINGLEVIEW 2012
Hartwall Areena Helsinki  Suomi

Hockey-VM lockar alla sorters hockeyfans till läktaren. En stor grupp är de män och kvinnor i näringslivet som antingen ger sina kunder en chans att njuta av världens största årliga sportevenemang på plats eller själva blir bjudna på en upplevelse utöver en vanlig hockeymatch.

– VIP-paketen innehåller inte bara matchbiljetterna utan också mat antingen i Hartwall Areena eller i en casual restaurang i Helsingfors centrum. I vissa paket får man också VIP-ingång till hallen, garderob och en hockeytröja. Det finns flera alternativ, säger Mika Lidman, försäljningschef på Infront Finland som ansvarar för VIP-paketförsäljning av hemma-VM.

Hockey lockar

Även företagsgäster kan slappna av på VM, och fokusera på det viktiga: njuta av högklassig hockey och heja på sitt favoritlag. De kan också samtidigt umgås med viktiga samarbetspartners i en avslappnad miljö.

– Hemma-VM är så speciellt att gästerna säkert vill komma till matcherna, man behöver inte anstränga sig för att få dem dit. Det löner sig säkert att dra nytta av sådana här evenemang och fokusera på kunder, säger Lidman.

VIP-paketen innehåller alltid 2-3 matcher, med garanterat en av Finlands matcher så länge Finland är med och slåss för VM-guldet.

– Det svåra har varit att vi fortfarande inte vet vilka lag som spelar var och när, säger Lidman och ler.

Vad han syftar på är spelschemat som inte kan spikas förrän efter Slovakiens VM i maj 2011. Schemat bygger alltid på rankningen i föregående VM.

– Vi har ändå kunnat garantera till exempel att alla grundseriepaket innehåller tre matcher, varav en där Finland kommer att spela.

VIP som aldrig förr
Det är första gången Infront Finland är ansvariga för försäljningen av hockey-VM:s VIP-paket. Infronts och finska hockeyförbundets samarbete började i 2005 när Infront tog sig an finska A-landslagets företagsförsäljning.

– Vi har varit med och skapat en ny kultur runt landslaget. Inför hemma-VM kommer vi att ta VIP-försäljningen till en helt ny nivå, och göra VM till ett mycket större evenemang än vad som någonsin har gjorts runt hockey, lovar Mika Lidman.

Mer information: tel 0204 194 300, [email protected] och www.infrontsports.fi
Official Main Sponsor
Skoda

Official Sponsors AJ

Bauhaus

Finalgon

Henkel

Kyocera

Megafon

Nike

Nivea for Men

Okhota

Raiffeisen

Tissot

Zepter

Partners
Logo 2 Logo 3 Logo 1
Logo 1 Logo 1 Logo 1 Logo 2 Logo 4
Logo 10 Logo 4 Logo 9 Logo 4 Logo 8 Logo 8 Logo 2 Logo 5 Logo 3 Logo 2 Logo 2 Logo 5 Logo 3 Logo 1 Logo 2 Logo 8 Logo 4 Logo 3 Logo 1
Logo Logo Logo Logo Logo Logo
Logo Logo Logo Logo Logo
Copyright IIHF. All rights reserved.
By accessing www.iihf.com pages, you agree to abide by IIHF
Terms and Conditions | Privacy Policy